1-800-555-7463 Free Shipping
0 artikelen Mijn winkelwagen
Totaal € 0,00
 

Over Bos Office 

Bos Office is een onderdeel van Stumpel B.V. In 2015 kreeg de directie van Stumpel – uit naam van Hare majesteit koningin Beatrix – het predicaat Hofleverancier uitgereikt. Dat wil niet zeggen dat Stumpel aan het Hof levert, het is een predicaat: een bewijs dat Stumpel een reputatie geniet in de regio en op een nette eerlijk manier zaken doet. Kortom: op Stumpel kunt u vertrouwen.

Waarom Bos Office 

Als zakelijke klant heeft u een eigen accountmanager die met u meedenkt om samen tot een goede oplossing te komen. Dit houdt in dat u altijd één aanspreekpunt heeft. Bos Office is er altijd voor haar relaties en biedt  u altijd de zekerheid van een betrouwbare partner met het meest uitgebreide assortiment op het gebied van kantoorartikelen, ICT en design. Heeft u een specifieke wens, dan kan Bos Office dat altijd realiseren. En dat staat lang niet altijd in een catalogus.

 Wilt u geen omkijken meer naar uw voorraad kantoor- en kantoorartikelen, zodat u niet op het laatste moment er achter komt geen papier meer te hebben? Dan creëert Stumpel voor u het concept ‘zorgloos kanoor. Stumpel zorgt ervoor dat u uw werk vlekkeloos kan blijven doen door een uitgekiende analyse, waarbij wij berekenen wat u verbruik is en dat periodiek komen aanvullen zonder omkijken.  

Bos Office kantoorartikelen 

Kantoorartikelen, papier, apparatuur en kantineartikelen. Bos office biedt het meest uitgebreide assortiment. Niet alleen voor het kantoor, maar ook voor uw kantine. Van paperclip tot koffie en toiletpapier. De bijzondere complete leveringen met eigen vervoer, hoge servicegraad van een speciaal aan u toegekende accountmanager en het meest uitgebreide assortiment van Nederland zorgen ervoor dat u bij Bos office aan het juiste adres bent. Een vertrouwde en transparante partner met één contactpunt.

Bos office ICT & PRINTING

Door de jarenlange ervaring en deskundigheid, kunt u ook bij Bos office terecht voor printing, paperworkflow, documentmanagement, automatisering en ICT-oplossingen. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van digitalisering. Het ‘nieuwe printen’ gaat verder dan enkel een factuur inscannen. Zoekt u een business-notebook met specifieke software of een desktop die volledig is ingericht met uw wensen? Wij regelen het voor u.

Bos office DESIGN

Het ontwikkelen én bedenken van innovatieve oplossingen op het gebied van kantoor- en projectinrichting is allemaal realiseerbaar bij Bos office Design. Vanuit het eigenbelevingskantoor in Leeuwarden geven wij u een kleine impressie wat er met uw kantoor mogelijk is. Met behulp van specialisten, als een styliste, kleuradviseur, interieurarchitect en meubeldesigner ontwerpen wij een werkplekomgeving die volledig aansluit aan uw wens. Bij Bos office Design gaan we voor de combinatie van ‘beleving, sfeer en functionaliteit’. Alles is mogelijk bij Bos office Design, voor elk mogelijk budget.

Uw adres voor kantoor- & projectinrichting

Bos office heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en opleveren van complete kantoorinrichtingen. Met de hulp van specialisten, zoals een stylist, kleuradviseur, interieurarchitect en meubeldesigner ontwerpen wij een werkplek die volledig aansluit bij uw wens.

Het ontwikkelen én bedenken van innovatieve oplossingen op het gebied van kantoor- en projectinrichting is allemaal realiseerbaar. Bij Bos office Design gaan we voor de combinatie van beleving, sfeer en functionaliteit. Laat u verrassen door onze tekeningen en plattegronden in 3D, die u een duidelijk beeld geven van de mogelijkheden. 

 

Van schets tot realisatie, Bos office doet het! 

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel of opbergmogelijkheden van al het papierwerk dat op uw bureau ligt? Bos office heeft een ruim assortiment aan producten van topkwaliteit voor het kantoor en thuis. Heeft u niet gevonden wat u zocht of bent u op zoek naar een variant? Onze specialistheeft voor elke vraag een oplossing! De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem vrijblijvend contact voor ons op voor meer informatie!